Een kleverige glimlach is wanneer een patiënt te veel kauwgom laat zien in vergelijking met het ideaal wanneer hij of zij lacht. De gummy smile is een van de meest voorkomende cosmetische zorgen. Als u zelfbewust bent van een gummy smile, zijn er mogelijkheden om de schoonheid van uw glimlach te vergroten door middel van gummimistische glimlachvermindering en lipverlaging...

Er zijn verschillende oorzaken van een Gummy Smile

Bij de evaluatie van de cosmetica van een glimlach, zal een ervaren cosmetische tandarts de gummy smile evalueren om de harmonie van de algehele gezichts-esthetiek te verbeteren. Er zijn een paar verschillende oorzaken voor een gummy smile. Een van de oorzaken van een gummy smile is wanneer de tanden de juiste grootte hebben en in de juiste positie ten opzichte van het gezicht staan, maar de lippen te veel opstaan bij het glimlachen. De toestand van het tandvlees is meestal nog meer overdreven wanneer de patiënt lacht. Die aandoening wordt meestal behandeld met een omgekeerde vestibuloplastiek, ook wel lipverlaging genoemd. Dat is de verbetering die we vandaag zullen bespreken.

Wat is een omgekeerde Vestibuloplastiek?

gummy smile behandeling door kroonverlengingEen procedure die een omgekeerde vestibuloplastie of een kleverige glimlachverkleining wordt genoemd, kan een hypermobiele lip. Een omgekeerde vestibuloplastiek wordt ook wel een lipverlagende operatie genoemd. De ingreep is een minimaal invasieve ingreep op kantoor die de lipvergroting vermindert als je lacht of lacht. De hoogte wordt aangepast op basis van de doelstellingen van de patiënt en om het beste te harmoniseren met de schoonheid van de andere gelaatstrekken van de patiënt.

Tijdens een omgekeerde vestibuloplastieprocedure worden twee kleine incisies onder de lip gemaakt, en een kleine band van het tandvlees wordt verwijderd. Door dit gebied van het tandvlees aan te passen, kan de chirurg het niveau van de lippen bij het glimlachen of lachen aanpassen. Het gebied wordt gehecht om de gewenste positie te bereiken.

Hoe is genezing voor een Reverse Vestibuloplastiek?

Het herstel van de lippen is over het algemeen slechts 3 tot 4 dagen. Er is meestal gematigde pijn en een minimale zwelling, die met pijnmedicatie en antibiotica beheersbaar is. De hechtingen worden na 3 weken postoperatief verwijderd. De ingreep geneest zonder merkbare interne of externe littekens. Wanneer de genezing is voltooid, zal de lipverhoging en de lipvorm normaal, symmetrisch en in een meer geschikte verticale positie zijn, wat de schoonheid van de rest van het gezicht ten goede komt.

De Belangrijkste Instructie voor Genezing na een Gummy Smile Reduction

De sleutel tot de ideale genezing na de lipverlagende operatie is dat de patiënt de eerste 4 weken na de operatie niet meer hoeft te lachen of te lachen. Te vroeg lachen of lachen na een omgekeerde vestibuloplastiek kan het risico op een terugval vergroten. Uw chirurg zal u gedurende deze periode in de gaten houden om u te helpen bij het begeleiden van uw genezing. Op Esthetische glimlachreconstructieWe zien patiënten meestal bij een 1 week follow-up, en een 3 weken follow-up om de genezing te monitoren.

Neem vandaag nog contact op met Aesthetic Smile Reconstruction!

Als je zelfbewust bent van een kleverige glimlach, zijn er mogelijkheden. De omgekeerde vestibuloplastiek is een minimaal invasieve procedure die een groot aantal gummy smiles helpt. Het is echter niet in alle gevallen geschikt. Andere opties kunnen beter geschikt zijn voor uw specifieke geval, zoals gingivectomie, orthodontie of kroonverlenging/veneers. Onderzoek cosmetische tandartsen in uw regio met uitgebreide ervaring met gingivale esthetiek en gummy smiles. Een expert op het gebied van gummy smile-evaluatie kan foto's maken van uw glimlach en uw doelen voor de behandeling bespreken. De schoonheid van uw glimlach kan worden verbeterd om het zelfbewustzijn tot een deel van uw verleden te maken!

Dr. Charles Sutera is de leider van de gummy smile behandeling in Massachusetts. Zijn praktijk Aesthetic Smile Reconstruction is gevestigd in Waltham, MA, en bedient het hele metrogebied van Boston voor cosmetische tandvleesbehandeling. Dr. Sutera heeft een geavanceerde opleiding in de esthetiek van het gezicht, cosmetische tandheelkundige chirurgie en cosmetische restauratieve tandheelkunde. Hij heeft met succes honderden gummy smile reducties uitgevoerd bij patiënten met voorspelbaar succes. Bekijk enkele van onze voor en na foto's. Aesthetic Smile Reconstruction streeft naar een mooie, levensveranderende tandheelkundige zorg waar u trots op zult zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over de beschikbare lipverlagende procedures.