Uw glimlach is het middelpunt van uw geluk. Kunt u zich voorstellen dat u een gelukkig en zelfverzekerd persoon bent, maar nooit glimlacht? Het is moeilijk voor te stellen, maar dit is eigenlijk hoeveel mensen hun leven leiden. Sommige mensen glimlachen niet omdat ze ongelukkig zijn, ze glimlachen niet omdat ze zelfbewust zijn van hun glimlach. We leven in een Instagram-wereld waar iedereen om ons heen er op zijn best uitziet. Sociale media hebben weliswaar veel mooie voordelen, maar hebben ook een fenomeen in gang gezet waar mensen zich vaak niet goed bij voelen.

Als u zich bewust bent van uw glimlach, weet dan dat u niet de enige bent. In feite tonen recente studies aan dat slechts 50% van volwassen Amerikanen tevreden zijn met hun eigen glimlach!

Dus hoe krachtig is een glimlach? Hier is hoe een smile makeover je leven kan verbeteren: 88% van de Amerikanen geloven dat een onaantrekkelijke glimlach een persoon minder aantrekkelijk maakt voor potentiële romantische partners. Bovendien hebben 74% van universitair opgeleide volwassenen verklaard dat een onaantrekkelijke glimlach een negatief effect kan hebben op het succes in hun carrière. Tot slot verklaarde meer dan een kwart van alle Amerikaanse volwassenen te geloven dat met een gezonde, mooie glimlach de algehele kwaliteit van leven wordt verbeterd.

Dus of u nu een paar kleine cosmetische glimlachafwijkingen heeft of meer complexe tandheelkundige reconstructieproblemen, waarom zou u er niet naar streven om uw beste te zijn? De oplossing voor uw probleem heet een smile makeover. Als u gebroken, verkeerd uitgelijnde, verkleurde of zelfs ontbrekende tanden heeft, twijfel dan nooit meer aan uw ware potentieel. U kunt een consultatie houden en een smile makeover bespreken om een glimlach van de sterren te krijgen. Deskundige smile makeover tandartsen kunnen uw doelstellingen bespreken en opties met u voorstellen om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen. Het behandelplan voor een smile makeover kan porseleinen veneers, tandheelkundige implantaten bevatten, Invalideer, tanden bleken, hechten, en zelfs correctie van een kleverige glimlach. Een smile makeover kan bijna alles corrigeren wat je niet leuk vindt aan je glimlach, dus geen stress. Deskundige cosmetische tandartsen die veel smile makeovers doen, kunnen ook opties hebben zoals sedatietandheelkunde waarbij u zelfs door uw behandeling heen kunt slapen. Dus als u bang bent om naar de tandarts te gaan, is daar ook een oplossing voor!

Wat is een Smile Makeover?

Een smile makeover is een systematische reeks behandelingen die het uiterlijk van de glimlach aanzienlijk verbeteren. Een smile makeover kan één specifieke behandeling zijn of meerdere complexe cosmetische tandheelkundige ingrepen. Een smile makeover begint met een consultatie bij een topcosmetische tandarts. Tijdens het consult wordt de glimlach geëvalueerd, worden er foto's gemaakt en worden de doelstellingen besproken. Er wordt een plan gemaakt dat volledig op maat van de patiënt wordt gemaakt. Een smile makeover behandelplan houdt rekening met veel factoren, zoals uw gezichtsuiterlijk, huidskleur, haarkleur, tandkleur en -vorm, tandvlees en lippen, en persoonlijke voorkeuren bij het ontwikkelen van een plan voor uw ideale glimlach.

Behandelingen van een smile makeover

Elke patiënt is uniek, maar afhankelijk van de specifieke behoeften van de patiënt, kan Smile Makeovers een rol spelen:

Restauratie van gebroken tanden - Gebroken tanden kunnen worden gerestaureerd om ze er te laten uitzien alsof ze perfect zijn qua grootte, vorm en kleur. Afhankelijk van de diepte van de breuk kunnen gebroken tanden worden gerestaureerd met tandbelijmingsprocedures, het plaatsen van tandkronen of porseleinen veneers.

Vervangen van ontbrekende tanden - Het doel van het vervangen van ontbrekende tanden is om de mond te herstellen naar normale vorm, functie en cosmetica. Ontbrekende tanden kunnen worden vervangen door tandheelkundige implantaten of bruggen.

Herstel van het evenwicht en de harmonie van de glimlach - Er zijn miljoenen mogelijkheden hoe de tanden in de lach en in verhouding tot de andere gelaatstrekken gerangschikt kunnen worden. Een smile makeover kan de aandacht vestigen op andere asymmetrieën in het gezicht, zoals een bocht in de neus of asymmetrische wenkbrauwen. Opties voor het herstellen van de glimlachbalans zijn porseleinen veneers, lumineers, Invisalign en tandverbindingen om ongelijkmatige, afgebroken of gebarsten tanden te corrigeren en de harmonie van de glimlach in het gezicht te verbeteren.

Het hervormen van het tandvlees - Sommige patiënten willen een gomachtige glimlach, een ongelijkmatige tandvleeslijn of een recessie van de geweren verbeteren. Procedures om het tandvlees te corrigeren kunnen worden uitgevoerd om de kroon te verlengen, de tandvleesrand te herstellen, extra tandvlees te verminderen of om te voorkomen dat de lip overmatig oploopt.

Rechttanden - Verkeerd uitgelijnde tanden vormen een cosmetisch probleem, maar ook een functioneel probleem omdat ze meer plaque opsluiten en meer stress veroorzaken op de spieren van de TMJ. Orthodontische behandeling en Invisalign kunnen deel uitmaken van een smile makeover plan.

Herstel van de gezichtsstructuur - Als er een ongeluk is gebeurd of als er lange tijd tanden ontbreken, kan het bot zich terugtrekken of veranderen. Kaak- en aangezichtschirurgie, transplantatie of orthodontische behandelingen kunnen worden gebruikt om de structuur van uw gezicht te herstellen na een uitgebreide beschadiging van uw tanden of kaakbot.

Tanden Bleken - Een van de meest gevraagde tandheelkundige behandelingen is whitening, dus natuurlijk is een smile makeover ontworpen om de tanden te bleken! Tanden bleken kan worden bereikt met in-office systemen, take-home gels, of porseleinen tandheelkundige veneers.

Verander je leven met een glimlach make-over

Een smile makeover is een krachtig middel om je leven te verbeteren. Een verbeterde glimlach heeft emotionele, fysieke, biologische en psychologische voordelen. Enkele van de voordelen van een smile makeover zijn:

  • Wees nooit meer zelfbewust om te glimlachen zonder het te bedekken met je hand.
  • Voel je de beste versie van jezelf
  • Verbeter uw mondhygiëne en algemene gezondheid. Een slechte gezondheid van het tandvlees is in verband gebracht met een verhoogd risico op een hartaanval, een beroerte en de ziekte van Alzheimer.
  • Verbeter uw zelfvertrouwen en welzijn
  • Tanden die gemakkelijker te reinigen zijn, flossen en verzorgen
  • Minder risico op bederf, infecties of verrassende tandheelkundige noodgevallen

Een smile makeover is een complexe tandheelkundige ingreep waar niet alle tandartsen expertise in hebben. Onderzoek de top cosmetische tandarts bij u in de buurt voor smile makeovers. Zorg ervoor dat u tijdens uw consultatie een goede verstandhouding opbouwt, vragen stelt en ervoor zorgt dat u zich op uw gemak voelt bij het plan. U heeft een groot aandeel in veel van de beschikbare opties. Het klinkt misschien overweldigend in het begin, maar het is een procedure die echt levensveranderend kan zijn en een bron van immense trots. Het is misschien tijd om weer te glimlachen. Doe het voor jezelf. Je verdient het. Neem vandaag nog contact met ons op!