2020 is niet het gemakkelijkste jaar geweest... COVID-19 stelde ons allemaal voor vele onverwachte uitdagingen en vereiste veranderingen in onze routines. Maar bovenal had het gevolgen voor de eerste responders: van brandweerlieden tot gezondheidswerkers, van bezorgers tot kruidenierswinkelcontroleurs.

Ik ben diep geraakt door alle offers die deze mensen hebben gebracht om het virus in ons land en daarbuiten te helpen bestrijden. Zij zijn de mensen die de oproep van de plicht hebben overtroffen en hun eigen leven in gevaar hebben gebracht.

Als blijk van mijn waardering wil ik een van de mensen die onvermoeibaar aan de frontlinie van de COVID-crisis werken, een glimlach geven. Hieronder vindt u een kopie van het persbericht met meer informatie over onze teruggavewedstrijd op Esthetische glimlachreconstructie:

#SmilesforBostonHeroes om $20,000 Complete Smile Makeover toe te kennen

Esthetische Smile Reconstructie Creëert #SmilesforBostonHeroes om Essentiële Werknemers te herkennen

WALTHAM, Mass., 8 juli 2020. De alledaagse helden die ons helpen te blijven glimlachen verdienen hetzelfde in ruil, dus  Esthetische glimlachreconstructie is verheugd om aan te kondigen "Glimlachen voor Boston Heroes." Om de mensen te erkennen en te belonen die ons leven goed laten functioneren, veilig en gezond, zal Aesthetic Smile Reconstruction één persoon selecteren uit de Smiles for Boston Heroes nominaties die voor 31 juli 2020 zijn ontvangen, voor een complete smile make-over bestaande uit maximaal $20,000 in behandeling.

"Er zijn zoveel onbezongen helden in de omgeving van Boston die elke dag glimlachen door de dingen beter te maken voor ons tijdens deze crisis," zegt Charles Sutera, DMD, FAGD. "We willen hun verhalen delen en iemand belonen met wat we het beste doen--

We kennen allemaal mensen die echt essentieel zijn, van kruidenierswerknemers die ons te eten geven, leraren die kinderen online onderwijs geven, de buurman die incheckt om ervoor te zorgen dat we in orde zijn, de post- en pakketdragers die ons de wereld brengen, de zorgprofessionals die ons allemaal beschermen, en zo vele anderen.

Nu kun je die speciale mensen helpen om wat van de erkenning te krijgen die ze verdienen.

Hier is hoe je iemand kunt nomineren en erkenning kunt geven aan iemand die anderen door deze moeilijke tijden heen helpt met gracieuze gebaren groot en klein:

  • Volg @DoctorSutera Instagram Pagina
  • Vertel ons over iemand die dat wel is:
    • 18 jaar of ouder
    • woont in of binnen 50 mijl van Boston
    • doet je glimlachen
  • Tag uw genomineerde op Instagram met behulp van de #SmilesForBostonHeroes hashtag
  • Deel een kort verhaal over je held, met video of foto's indien mogelijk

Nominaties zijn open van 8 juli 2020 tot 31 juli 2020. Een complete smile makeover bestaande uit maximaal $20.000 in behandeling op maat van de winnaar zal worden toegekend aan de meest creatieve en overtuigende nominatie. Een winnaar zal geselecteerd worden 3 Augustus om 11 uur ET en zal via een direct bericht op Instagram op de hoogte worden gebracht. De winnende benoemde zal 10 Augustus worden aangekondigd.

Aesthetic Smile Reconstruction zal uw verhalen van inspiratie delen op Dr. Sutera's Instagram (https://www.instagram.com/doctorsutera) zodat al je helden uit Boston kunnen worden herkend.