Moet je miauwen? Als je op Youtube bent geweest, heb je waarschijnlijk wel eens van miauwen gehoord. Het is de heetste rage in de schoonheidsindustrie met claims over het definiëren van de kaaklijn. Maar als we naar traditionele schoonheidsmarketing zouden luisteren, zouden we er allemaal uitzien als Barbies en Kens. En we weten allemaal dat dat niet de realiteit is.

Dus wie geloven we?

Wat ik je kan vertellen is dat schoonheid niet één maat is. Het is de diversiteit, de charme en zelfs de gebreken die harmoniëren om onze eigen unieke identiteiten te creëren. En dat is krachtig aantrekkelijk.

Is het miauwen van een andere onrealistische pijpdroom, of is het mogelijk om te veranderen in een aantrekkelijker gezicht?

In dit artikel duiken we erin. Met zoveel gezoem de laatste tijd over miauwen en andere producten zoals JawzrsizeHet kan moeilijk zijn om te weten wat de moeite waard is en wat een rage is. Hier zetten we het onderwerp op zijn beloop. We zullen antwoorden op wat miauwen is, waarom het een vorm van orthotroop is, ik zal een snelle miauwen hoe, en we zullen de brandende vraag beantwoorden... werkt miauwen?

Wat is Mewing en wat zijn Orthotropen?

wat is mewing en wat is orthotroop

De miauwdefinitie is dat het een vorm van orthotroop is. En ik weet wat je denkt, dat helpt me niet, want ik heb geen idee wat orthotroop is. Maak je geen zorgen, je bent niet alleen.

Orthotropen leiden in wezen de groei van het gezicht. Het concept is niet nieuw. Ik durf te wedden dat je het in actie hebt gezien. Laat me het uitleggen.

Orthotropen worden meestal geassocieerd met kinderen tussen 5 en 9 jaar. Als je ooit een kind hebt gezien met een hoofddeksel of een verhemeltevergroter, dan is dat het concept van de orthotropen. Door druk uit te oefenen met een hefboomwerking op verschillende delen van het gezicht, kan de groei van het gezicht worden begeleid.

Klinkt logisch, toch?

Maar recentelijk is er een pleidooi voor orthotropen bij volwassenen. Dat is een beetje controversieel, omdat volwassenen... niet groeien. Dus waar gaat dat over?

Voer miauwen in.

Hier is de miauwdefinitie. Het is een set van doe-het-zelf levensstijl technieken die worden beweerd om de gezichtscontouren te verbeteren. Het concept van miauwen houdt grotendeels een focus in op de plaatsing van de tong en de houding in het dagelijkse leven. Het is vernoemd naar Dr. Mike Mew, een Britse orthodontist, die het concept in zijn video's "evenzeer psychologisch als fysiek" beschrijft.

 

 

Dr. Mew is er een voorstander van dat deze verbeterde levensstijl gevolgen kan hebben voor onze gezondheid en ons uiterlijk. En mewing is geclaimd als een manier om de kaaklijn te definiëren, juiste spraakstoornissenen verminderen TMJ-stoornis problemen.

Volwassen Orthotropen: De Mewing Hoe

Mewing is een lifestyle-techniek waarbij de tong zo vaak mogelijk tegen het dak van de mond wordt platgedrukt. Er wordt beweerd dat de houding helpt om uw tanden opnieuw uit te lijnen en uw kaaklijn te definiëren.

Een samenvatting van How to Mew is:

  1. Rustig aan met je mond.
  2. Beweeg je tong naar het daklicht en leg hem plat tegen je gehemelte.
  3. Je tong moet plat liggen, maar niet strak tegen de tanden gedrukt worden...
  4. Je moet een beetje druk voelen in je kaak.
  5. Handhaaf deze houding wanneer je maar kunt

Zoals de voorstanders van miauwen uitleggen, vergt de techniek veel oefening om consequent door het dagelijkse leven te blijven gaan. Na verloop van tijd zal uw mond zich aanpassen en zich herinneren hoe u uw tong onbewust in de juiste miauwhouding kunt plaatsen.

Voorstanders raden zelfs aan om de hele tijd te miauwen voor de juiste houding, zelfs als er vloeistoffen worden gedronken.

Miauwresultaten: Werkt Mewing?

Er is geen twijfel mogelijk dat conventionele orthodontie kan begeleiden groei in kinderen. Maar werkt het miauwen wel bij volwassenen?

Waarschijnlijk niet.

Tenminste niet zoals je denkt.

Als je werkt aan het verbeteren van uw algehele houding inclusief je mondhouding, dat is een fantastisch levensdoel. Het verbeteren van de lichaamshouding heeft enorme voordelen voor de gezondheid gedurende een heel leven. De voordelen van een verbeterde houding zijn onder andere een verminderde spierspanning, minder kans op ruggengraatproblemenen verminderd risico op TMJ-stoornis.

Werken aan uw algehele lichaamshouding is een investering in uw algehele welzijn en helpt bij het begeleiden van succesvol ouder worden.

Maar als je dramatische miauwresultaten verwacht in termen van schoonheid... Je blaft waarschijnlijk de verkeerde boom op.

Tenzij er meer intercollegiaal onderzoek Het is onwaarschijnlijk dat miauwen en volwassen orthotropen de kaaklijn dramatisch zullen definiëren.

Mewing Before and After Images: Moet je ze vertrouwen?

Maar ik zag wat miauwen voor en na foto's online en ze zien er geweldig uit. Is dat wat je je afvraagt?

Kijk ik snap het. We zitten in een wereld van goedkeuringen en mond-tot-mondreclame. We hechten soms evenveel waarde aan de video van onze favoriete influencer op YouTube als aan de basiswetenschap.

Maar laten we even teruggaan naar de harde feiten.

Er zijn tal van miauwen voor en na foto's en video's die op het internet rondzweven. Maar zijn ze wel betrouwbaar?

De realiteit is... Ik weet het niet zeker.

Miauwen voor en na foto's zijn bijzonder onbetrouwbaar omdat de geclaimde effectiviteit over een lange periode is gebaseerd. Er zijn veel factoren die de vorm van het gezicht in de loop van de tijd kunnen veranderen, zoals het gewicht, de blootstelling aan de zon, de belichting van de camera, het instoppen of uittrekken van de kaakpositie op de foto, en de veroudering.

Als je iets van fotografie weet, weet je dat een persoon van nul tot held kan gaan door alleen maar de belichting en positionering een beetje te veranderen. En een groot deel van hoe we er in foto's uitzien heeft te maken met de definitie van de kaak. Peter Hurley, een fotograaf uit NYC zet het op zijn best in de volgende video.

Het is dus moeilijk om waarde toe te kennen aan het effect van het miauwen en aan het effect dat de persoon ergens op de lijn heeft gehad.

De afhaalactie is dat de jury nog steeds aan het miauwen is voor en na de beelden. We hebben meer peer-reviewed klinisch onderzoek nodig om definitief te kunnen zeggen hoe effectief het is op foto's.

De basislijn

Mewing is niet noodzakelijkerwijs gevaarlijk, maar er is niet genoeg gevalideerd bewijs op het moment van dit schrijven om de claims te onderbouwen. Volwassen orthotropen is de laatste tijd een online rage geworden met miauwen en andere producten zoals Jawzrsize Het wordt steeds belangrijker. De resultaten van het miauwen en veel van deze producten garanderen echter niet noodzakelijkerwijs een gedefinieerde kaaklijn.

U kunt nog steeds overwegen om te miauwen als u dat wilt. Maar wat nog belangrijker is, ik zou je aanmoedigen om te overwegen je algehele lichaamshouding te verbeteren voor je eigen welzijn. Dat heeft misschien meer voordelen voor de gezondheid dan alleen maar ijdelheidsmetriek na te streven.

Als u zich zorgen maakt over uw toespraak, kaaklijn, of mogelijk TMJ-symptomen...moet u eerst naar een zorgprofessional gaan om de behandelingsmogelijkheden te bespreken. Als u pijn of cosmetische problemen in de kaak heeft, ga dan naar uw arts om de behandelingsmogelijkheden te bespreken.